071-2510101   info@het-ivp.nl

VERWIJZERS

 Het Instituut voor Vraaggerichte Psychotherapie is een samenwerkingsverband van een psychiater en verschillende psycho-therapeuten.

 

Wij leiden daarnaast collega’s (gz-psychologen) op tot psychotherapeut.

We zijn een praktijk die gespecialiseerde, verzekerde zorg in de geestelijke gezondheidszorg levert. We hebben contracten met alle grote zorg-verzekeraars met uitzondering van Menzis en CZ/OHRA.

 

 Naast het sturen van uw verwijzing via Zorgdomein moet uw cliënt zelf ook het aanmeldformulier op de website onder aanmelden invullen.

 Zodra beiden binnen zijn wordt binnen drie weken door een van onze behandelaren met uw cliënt contact opgenomen om een eerste afspraak in te plannen.  Na het doorlopen van het intake traject wordt (indien aan de orde) direct met de behandeling begonnen. U wordt hierover door ons geïnformeerd via Zorgmail.

 

 

Openingstijden
We zijn voor onze cliënten op afspraak bereikbaar tijdens kantooruren. Op de woensdag zijn wij gesloten. Indien contact buiten deze uren nodig blijkt dan maken we daarover individuele afspraken met onze cliënten. We vragen onze cliënten om ingeval van crisis contact op te nemen met de huisartsenpost.

Wachttijden
Onze actuele wachttijden worden bijgehouden op Vektis. Op dit moment hebben wij een patiëntenstop.

Niet zichtbaar

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Minimale vereisten aan een verwijsbrief naar ons Instituut

Datum verwijzing naar ons Instituut
Naam, en AGB code van de huisarts
Aanmelding via Zorgdomein
Gegevens van de cliënt (NAW-gegevens en geboortedatum)
Aangeven dat er sprake is van een psychische stoornis dan wel een vermoeden daarvan, met benoeming van de stoornis (DSM5 classificatie of op andere manier) en de ernst van de stoornis (vanaf zorgvraagtype 4 ( Psychische aandoening – ernstige problematiek)
Aangeven dat verwezen wordt naar de specialistische ggz 

Hier treft u naast de minimale vereisten die wij stellen aan een verwijzing algemene informatie aan over zorgvraagtypering, verwijsbrief en aanpassing verwijsafspraken GGZ per 2021

Nog vragen?
Als u vragen heeft over onze aanmeldprocedure, dan kunt u contact opnemen met Heleen Lieffering (intake coördinator),
via telefoonnummer 071-2510101.

Links

error: Beveiligd, Uw kunt bij ons geen content kopiëren.